GDPR

Information vedr. GDPR / vores behandling af personoplysninger

Vi registrerer og behandler kun dine personoplysninger, hvis vi har lovligt grundlag for at gøre det.
Det betyder, at vi registrerer og bruger personoplysninger;
– når du har indgået eller overvejer at indgå en aftale med os om en ydelse eller et produkt
– når du søger eller har ansættelse hos os
– når vi er juridisk forpligtede til det, f.eks. i henhold til bogførings-, skattekontrol-, betalings-loven o. lign.

Vi gør opmærksom på, at vi i medfør af gældende dansk lovgivning har ret til at kontakte dig som kunde med tilbud om vores egne produkter, som er tilsvarende dem, du tidligere har købt hos os. Det gælder, hvis vi har modtaget dine kontaktoplysninger i forbindelse med dit køb og uanset, at du ikke har givet specifikt samtykke hertil. Hvis vi kontakter dig med sådanne tilbud, vil vi klart og tydeligt præsentere dig for muligheden for at frabede dig lignende henvendelser i fremtiden.
Vi passer godt på dine persondata jf. lovgivningen.
Vi laver en skønsmæssig vurdering for at se, hvornår vi ikke længere har brug for dine persondata. Når vi ikke længere har brug for persondataene i henhold til det formål, som vi indsamlede dem til, sletter vi dem.

Hvis du mod forventning mener, at vi ikke behandler dine oplysninger og dine rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, beder vi dig kontakte os, gerne pr. email: info@ejservice.dk
Hvis du fortsat mener, at vi ikke behandler din henvendelse korrekt, kan du klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Tlf. 33193200
www.datatilsynet.dk