Profil

HVEM ER VI ?

Vi er et storkøkkenfirma med over 40 års erfaring. Vores kunder bor i hele landet, dog primært på Fyn og i Jylland. Vi forhandler storkøkkenmaskiner og tilbyder storkøkkenservice.

Vi er en mindre virksomhed med en håndfuld medarbejdere, hvilket gør os fleksible. Vi er geografisk centralt placeret i Odense. Når vi kommer forbi til service eller reparation, kan du kende os på de røde biler.

E.J. Service storkøkkenservice rød bil

VI TILBYDER:

Vi er altid friske med et uforpligtende tilbud. Vi forhandler næsten alt og næsten alle mærker indenfor storkøkkenudstyr og industrikøkkenmaskiner. Der er mulighed for en serviceaftale på jeres maskiner, og vi kan klare en enkelt reparation eller et eftersyn.
Vi forhandler desuden brugt udstyr.

VORES PRISER:

Da vi selv importerer meget af det professionelle udstyr, er vi meget konkurrencedygtige. Vi har tit nogle lagertilbud og demomodeller, ring og hør på disse, eller se her på hjemmesiden. Kig fx under aktuelle tilbud eller brugt udstyr.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi spænder meget bredt i, hvad vi tilbyder af produkter og serviceydelser, så vi kan løse enhver opgave i jeres køkken. Vi er ikke produkt/leverandør-afhængige, så I skal ikke have 3-4 forskellige servicefirmaer – men kun ét. Vi kan nemlig hjælpe jer med det hele. Lige fra indkøb over den løbende service og uventede reparationer til afskaffelse af gamle maskiner.

e.j. service odense