Profil

HVEM ER VI?

E.J. Service er et storkøkkenfirma med over 40 års erfaring. Vores kunder bor i hele landet, dog primært på Fyn og i Jylland. Vi forhandler storkøkkenmaskiner og tilbyder storkøkkenservice. Vi har et lager med brugte og nye maskiner til storkøkkener og med reservedele, og vi kører også både ud til vores kunder og reparerer maskiner på værkstedet.

Vi er en mindre virksomhed med en håndfuld medarbejdere, hvilket gør os fleksible. Vi er geografisk centralt placeret i Odense. Når vi kommer forbi til service eller reparation, kan du kende os på de røde biler.

E.J. Service storkøkkenservice rød bil

VI TILBYDER:

Vi er altid friske med et uforpligtende tilbud. Vi forhandler næsten alt og næsten alle mærker indenfor storkøkkenudstyr og industrikøkkenmaskiner. Der er mulighed for en serviceaftale på maskinerne i jeres storkøkken, så vi løbende kommer forbi til et tjek. Vi kan også klare en enkeltstående reparation eller et eftersyn.
Vi forhandler desuden brugt udstyr.

VORES PRISER:

Da vi selv importerer meget af det professionelle udstyr, er vi meget konkurrencedygtige. Vi har næsten altid nogle gode lagertilbud og demomodeller. Ring og hør på disse, eller se her på hjemmesiden, hvis du mangler noget til dit storkøkken. Kig fx under aktuelle tilbud eller brugt udstyr. Du kan også følge vores Facebook-side, hvor vi jævnligt lægger et godt tilbud op.

Find vores Facebook-side her

HVORFOR VÆLGE E.J. SERVICE?

Vi spænder meget bredt i, hvad vi tilbyder af produkter og serviceydelser hos E.J. Service, så vi kan løse enhver opgave i jeres køkken. Vi er ikke produkt/leverandør-afhængige, så I skal ikke have 3-4 forskellige servicefirmaer – men kun ét. Vi kan nemlig hjælpe jer med det hele. Lige fra indkøb over den løbende service og uventede reparationer til afskaffelse af gamle maskiner.

Kontakt os i dag for et tilbud eller en aftale

e.j. service odense