Service & reparation

Vi har alsidige servicemontører, der kan reparere og servicere alt udstyret i jeres storkøkken

RING NU OG FÅ DINE MASKINER REPARERET

Kontakt os, hvis noget går i stykker, eller få en serviceaftale med jævnlig vedligeholdelse/gennemgang, hvilket kan spare såvel personale- som maskine-omkostninger i det lange løb. Vi foretager gerne en uforpligtende gennemgang af jeres udstyr og giver et tilbud på serviceaftale.

Vi tilbyder en alsidig storkøkkenservice og reparerer samt servicerer bl.a. industriopvaskemaskiner, industriovne, kaffemaskiner og køl/frys.

Vi er placeret i Odense, men vi kører også ud og kommer gerne til fx Faaborg, Middelfart, Nyborg, Kolding eller Vejle.

storkøkken reparation

Reparation

Vasker din industriopvaskemaskine pludselig ikke ordentligt op? Laver kaffemaskinen dårlig kaffe? Eller varmer industrikomfuret ikke længere? Så kan en reparation afhjælpe problemet.

Vores udekørende montører har stor erfaring med alle slags industrimaskiner og kan ofte reparere jeres udstyr på stedet. Vi har desuden et stort udvalg af reservedele på lager.

Hvis det er nemmere for dig, kan du komme forbi vores værksted med din maskine. Vi vil så kigge på den og aftale med dig, hvad der skal laves på den.

Er din maskine så slidt, så det ikke kan betale sig at reparere den, kan vi hjælpe dig med at finde en anden maskine. Vi forhandler både nyt og brugt udstyr, og vi kan rådgive om fx størrelse og kvalitet.

Service

Får du lavet en fast serviceaftale på dit udstyr, kan det spare dig for meget besvær og også nogle reparationsomkostninger.

I et industrikøkken skal det hele bare virke hver dag. Det giver ekstra arbejde for personalet, hvis en eller flere maskiner ikke fungerer. Det kan også give længere ventetid for kunderne. Velkørende og fungerende industrimaskiner er afgørende for omsætningen i et storkøkken.

Med en regelmæssig gennemgang af din opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine eller andet kan eventuelle problemer og slitage blive taget i opløbet. På den måde kan du undgå, at I pludselig en dag skal undvære opvaskemaskinen eller ikke kan lave kaffe.

Vil du spare besværet med at hente sæbe, afspænding og salt selv, så kan det blive en del af din serviceaftale, at du får det leveret, når det er tid til service. Så er du hele tiden forsynet.

Vil du have en fast serviceaftale på dit udstyr, så kontakt os på mail eller telefon.

KONTAKT

E.J. Service storkøkkenservice rød bil