REPARATION OG SERVICE

Har du brug for en reparation eller et serviceeftersyn på en af dine storkøkkenmaskiner, kan vi hjælpe dig. Uanset om det er ovn, opvaskemaskine, fryser eller andre hvidevarer.

Vi har erfarne serviceteknikere, som kan reparere og servicere næsten alle maskiner og næsten alle mærker i dit storkøkken. Vores team af dygtige teknikere er trænet til at håndtere alle typer reparationer og kan sikre, at dine storkøkkenmaskiner fungerer optimalt igen.

Vi reparerer bl.a. maskiner fra Winterhalter, Metos, Unox, Electrolux, Zanussi, Bravilor Bonamat og Sirman. Spørg gerne, hvis du har en maskine fra et andet mærke.


Vores teknikere kører ud i deres røde biler. Du kan altså få hjælp direkte i dit køkken. Det er også muligt at aflevere en maskine til reparation på værkstedet.


På vores lager har vi altid en lang række reservedele hjemme. Det er dog ikke muligt at have alle dele hjemme til alle maskiner, så der kan forekomme leveringstid på visse reservedele.


Vi tilbyder både reparation og service. Er dit storkøkkenudstyr gået i stykker, kan vi reparere det. Vil du gerne forebygge, at udstyret går i stykker, kan du lave en serviceaftale. Så kommer en tekniker jævnligt forbi og ser dine maskiner igennem.


Nogle gange kan en reparation ikke betale sig. I de tilfælde, hjælper vi dig gerne med at finde en ny eller brugt maskine, der kan erstatte den gamle. Vores teknikere har stor erfaring med storkøkkenmaskiners kvalitet og holdbarhed.Få hjælp nu!


Har du brug for en reparation, et serviceeftersyn eller rådgivning, kan du kontakte os på flere måder. Du kan ringe på tlf. 7020 1570, eller du kan udfylde vores formular her.

Kontakt os i dag for at få hjælp med reparation af dine storkøkkenmaskiner eller for at aftale service. Vi hjælper dig også gerne med at se på forebyggende tiltag som afkalkningsfilter eller osmoseanlæg.


Reparationen kan foregå direkte i dit køkken, eller du kan indlevere maskinen/maskinerne til reparation på vores værksted i Odense SØ.


Vandbehandling

Vi har stor ekspertise inden for vandbehandling og kan vejlede dig i, hvilken løsning du skal vælge.

Afkalkningsfilter til opvaskemaskiner

Vi kan hjælpe dig med afkalkningsfiltre til din professionelle opvaskemaskine
Du kan selv vælge, om du vil holde øje med vandmåleren og ringe til os, når det er tid for et skift. Eller om vi skal skifte med et fast interval - eller du vælger at sætte et sms-modul på, så vi får automatisk besked. 
Vi kan også vejlede dig om, hvilket filter der passer til dit behov.

Afkalkningsfilter til kaffemaskiner, isterningmaskiner og ovne

Vi skifter gerne dit afkalkningsfilter til din kaffemaskine, isterningmaskine eller ovn.
Hvis du selv kan skifte, så har vi forskellige slags og størrelser på lager. 
Hvilket filter passer til dit behov? Vi vejleder gerne. 


Blødgøringsanlæg og omvendt osmose

Et anlæg, som du selv skal fylde salt på, eller et anlæg, der producerer demineraliseret vand.
Vi kan levere, reparere og vejlede.

Undgå kalk i dit private hjem

Har du hørt om alle de fordele, der er ved at få sat et anlæg op derhjemme?
Vi forhandler nogle anlæg, der er velegnede til private hjem. Du kan vælge et anlæg med WiFi - så kan du få besked via din telefon og behøver ikke at holde øje med anlægget.
Kontakt os for yderligere information. 

undgå kalk med et afkalkningsanlæg

Vi laver mange slags reparationer. Følgende er blot nogle få eksempler.

Skal vi også reparere noget i dit storkøken? Skriv eller ring, og fortæl os om problemet.

reparation i storkøkken
reparation af industri køkkenmaskine
reparation winterhalter opvaskemaskine
reparation brændt maskine storkøkken
Reparation på værksted af storkøkkenmaskine
Reparation frost fryser
Reparation af industriopvaskemaskine
Udekørende reparatør tekniker storkøkken